CTRL+C

Místo, kde mohou hráči hlásit všechny chyby hry, webu, fóra
Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 9:06 pm

Takže v notesu s XP kde kus disku je systémovka - v druhé větší jsou hry, to háže CTRL hlášku. A to jak z té druhé části HDD, tak z flashky, tak ze sys části disku z plochy.

Ze stolního s XP píše "Vstupní bod procedury K32GetModuleFileNameExA se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt."

Z notesu s w7 to najelo hned, ale ta sviňa se přetápí a padá třeba i po pár minutách videa z YTB.

Mám tu i stolní s w7, ale to už neni kam dát a navíc bych ho musel přeinstalovat a na to sem teď línej. Vidim to na nějaký problém s XP, ale co si pamatuju tak jsem na něčem zkoušel i s10 a šla, jen už nevim jestli to nebylo to topné těleso s w7.

Uživatelský avatar
Gandik
Technik
Příspěvky: 8
Registrován: pát bře 16, 2018 5:36 pm

ned dub 15, 2018 9:51 pm

Tak to je skutečně problém windows XP. Doporučit mohu instalaci servis packu, pokud tak není, mohlo by to pomoct a nebo přejít na min win7.

Toto je běžná chyba když se člověk snaží instalovat office 2013 a výš na win xp nebo vista.

Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 10:46 pm

Kdepak, v tom notesu jsou XP (+ sp3) úmyslně a měnit nebudu, holt musim nějak poladit ten s w7 co se přehřejvá ... tak snad časem. Díky

Uživatelský avatar
Gandik
Technik
Příspěvky: 8
Registrován: pát bře 16, 2018 5:36 pm

pon dub 16, 2018 6:27 am

Prosím, můžete udělat dual boot a mít vice systémů. Pokud se pc/ntb hřeje i při spuštění bylo by dobré vyměnit teplovodivou pastu na cpu a chipsetu, uvolnit průchody pro vzduch a případně podtaktovat s menším napětím. Podívat se na větráček jestli nemá vymlete ložisko nebo nějaký jiný defekt.

Uživatelský avatar
Marcus
Admin
Příspěvky: 59
Registrován: stř říj 25, 2017 5:20 am

pon dub 16, 2018 7:53 am

Dracula píše:
ned dub 15, 2018 10:46 pm
Kdepak, v tom notesu jsou XP (+ sp3) úmyslně a měnit nebudu, holt musim nějak poladit ten s w7 co se přehřejvá ... tak snad časem. Díky
Mňa napáda ešte jedna možnosť len je trošku prácna no osobne si myslím, že ti to potom pôjde.

Takže všetky Visual C++ čo máš odinštaluj a inštaluj po jednom všetky ktoré sú na stiahnutie aj tie ktoré zdanlivo niesu vhodné pre tvoj PC. Je to síce trošku výstrel do prázdna ale lepšie ako nič´.
„Najväčší úspech človeka nie je v tom, že nikdy nepadne, ale v tom, že vždy opäť vstane.“ – Konfucius

Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

úte dub 17, 2018 1:17 pm

Marcusi ... coby dlouholetý MUčkař mám na HDD uložené všechny Frameworky i C++ a vše co se vždy k MU přidávalo. Takže jsem asi před měsícem vše rval na čistou instalaci XP a pak jen přes USB HDD přetáhl složku MU z jiného serveru a jak jsem již psal to funguje, ale je to starší verze hry. Ještě můžu něco zkusit (smazat druhé MU nebo přeinstalnout ty C++), ale zdá se, že je to nějaký problém v XP ... asi tu nikdo na XP netestoval.

Kéž by se ozval někdo kdo to na XP rozchodil a hraje - to by byla motivace k pokusům.

p.s.
Tak jsem koukal na ofiko stránky webzenu, tam píšou, že XP stačí i pro S12.
http://muonline.webzen.com/download/game-download

p.p.s.
Reinstalace C++, kontrola akt. GK, odstranění jiného MU a nic, žádná změna.

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host