CTRL+C

Místo, kde mohou hráči hlásit všechny chyby hry, webu, fóra
Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 3:21 pm

Obrázek

Notes special na staré hry s XP (2j - 3G ram).
Jiné Cz/Sk MU jde v pohodě ... takže C+ a NET Fram ok.
Samozřejmě, že stejnou hlášku háže i zdejší launcher.

Uživatelský avatar
Marcus
Admin
Příspěvky: 59
Registrován: stř říj 25, 2017 5:20 am

ned dub 15, 2018 4:41 pm

Dracula píše:
ned dub 15, 2018 3:21 pm
Obrázek

Notes special na staré hry s XP (2j - 3G ram).
Jiné Cz/Sk MU jde v pohodě ... takže C+ a NET Fram ok.
Samozřejmě, že stejnou hlášku háže i zdejší launcher.
Ahoj aj keď vravíš, že C++ máš v pohode ver mi a stiahni a nainštaluj si https://aka.ms/vs/15/release/vc_redist.x86.exe toto

Daj vedieť potom
„Najväčší úspech človeka nie je v tom, že nikdy nepadne, ale v tom, že vždy opäť vstane.“ – Konfucius

Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 5:29 pm

Ale, no tak ...
To jsem samozřejmě udělal jako první. Ne, nepomohlo to.

p.s.
Hra je ve složce která má výjimku pro AV.

Uživatelský avatar
Samuru
Admin
Příspěvky: 25
Registrován: úte lis 21, 2017 11:55 pm

ned dub 15, 2018 6:32 pm

Budu upřimný, nevím jak ti pomoci tenhle problém jsem viděl poprvé v životě, v c+ problém asi nebude protože by ti to nedávalo tento error.

hru jsi spustil a nebo ti to hned při zapnutí main vyskočilo ?.

Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 6:56 pm

Hra ani nenajede, launcher spadne s touhle hláškou. I já to po více než 10 letech hraní MU vidím poprvé. Proto mě udivuje, že jiné MU jde úplně v pohodě. Druhej notas s w7 se přehřejvá - to nemá smysl zkoušet, takže mám holt smůlu. Dík za snahu.

Uživatelský avatar
Samuru
Admin
Příspěvky: 25
Registrován: úte lis 21, 2017 11:55 pm

ned dub 15, 2018 7:00 pm

vyzkouším se ti podívat na strýčka googla tak se občas tady podívej jestli jsem tu něco nepřidal.

Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 7:07 pm

Ok, díky moc.

Uživatelský avatar
Gandik
Technik
Příspěvky: 8
Registrován: pát bře 16, 2018 5:36 pm

ned dub 15, 2018 7:19 pm

Poprosím když budeš spouštět hru, mrkni do správce jestli se nepouští nějaký cmd.exe proces nebo něco podobného. Také se optám máš nějaké jiné mu v PC?

Uživatelský avatar
Dracula
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 15, 2018 3:14 pm

ned dub 15, 2018 7:50 pm

Tak žádné cmd a MU už jsem psal, že tam mám (s6).

p.s.
Zkusil jsem to z flashky ve stolním s XP a zase nějaký jiný problém.
Jestli ono to nebude v těch XP.

Uživatelský avatar
Gandik
Technik
Příspěvky: 8
Registrován: pát bře 16, 2018 5:36 pm

ned dub 15, 2018 8:21 pm

Zkusil bych odinstalovat tu S6 a co to háže z flash?

XP je obrovský problém tak jako tak, ale nemělo by to mít vliv. Zkusím si nainstalovat XP jestli budu mít stejný problém. :)

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host