nejde mi spustit hra

Místo, kde mohou hráči hlásit všechny chyby hry, webu, fóra
Zamčeno
Uživatelský avatar
archer
Příspěvky: 3
Registrován: sob dub 14, 2018 8:05 pm

ned dub 15, 2018 4:52 pm

Ahoj,
nejde mi rozběhnout hra, mám nainstalováno vše co doporučujete. Update proběhly také bez problému, ale při spuštění hry to vždy napíše Program Main přestal pracovat a konec. Stejný výsledek byl i při odpojení antiviru. Mám operační systém Win10 (zkoušel jsem i spuštění přes nižší verze a nic). Nemůžete mi poradit co s tím? Díky A.

Uživatelský avatar
DeVoe
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 17, 2018 2:25 pm

ned dub 15, 2018 4:55 pm

Ahoj,

Zkus starší/novější ovládač grafické karty, případně zkus vypnout w.defender. Snad si žádný net.framework neinstaloval, každopádně Microsoft Visual studio snad máš aktuální, včetně starších verzí.

Zkus u main.exe zakázat změny DPI apod.. Mno uvidíš, když tak dej vědět.
I'am Thinking..

Uživatelský avatar
Marcus
Admin
Příspěvky: 59
Registrován: stř říj 25, 2017 5:20 am

ned dub 15, 2018 5:02 pm

archer píše:
ned dub 15, 2018 4:52 pm
Ahoj,
nejde mi rozběhnout hra, mám nainstalováno vše co doporučujete. Update proběhly také bez problému, ale při spuštění hry to vždy napíše Program Main přestal pracovat a konec. Stejný výsledek byl i při odpojení antiviru. Mám operační systém Win10 (zkoušel jsem i spuštění přes nižší verze a nic). Nemůžete mi poradit co s tím? Díky A.
Ako vraví DeVoe skús tie veci no možno ešte predtým stiahni a nainštaluj toto https://aka.ms/vs/15/release/vc_redist.x86.exe ak si tak neurobil teda samozrejme.

A napíš nám na FB tam to vyriešime
„Najväčší úspech človeka nie je v tom, že nikdy nepadne, ale v tom, že vždy opäť vstane.“ – Konfucius

Uživatelský avatar
archer
Příspěvky: 3
Registrován: sob dub 14, 2018 8:05 pm

ned dub 15, 2018 6:57 pm

Nepomohlo nic, asi to chce silnější magii. A

Uživatelský avatar
DeVoe
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 17, 2018 2:25 pm

ned dub 15, 2018 7:06 pm

Zkus kouknout, jestli Ti něco nechybí. Mám také WIN10.

Obrázek
I'am Thinking..

Uživatelský avatar
archer
Příspěvky: 3
Registrován: sob dub 14, 2018 8:05 pm

ned dub 15, 2018 7:10 pm

Bylo to v tom, že jsem měl na disku i oficialni instalaci webzenu. Po jejím odstranění a nové instalaci to běží. A.

Uživatelský avatar
Marcus
Admin
Příspěvky: 59
Registrován: stř říj 25, 2017 5:20 am

ned dub 15, 2018 7:17 pm

archer píše:
ned dub 15, 2018 7:10 pm
Bylo to v tom, že jsem měl na disku i oficialni instalaci webzenu. Po jejím odstranění a nové instalaci to běží. A.
Paráda :)

LOCK
„Najväčší úspech človeka nie je v tom, že nikdy nepadne, ale v tom, že vždy opäť vstane.“ – Konfucius

Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host