nechce se mi aktualizovat klient

Místo, kde mohou hráči hlásit všechny chyby hry, webu, fóra
Uživatelský avatar
Crazywolf
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 20, 2018 6:24 am

stř kvě 16, 2018 11:42 am

Zdravím , mám nový ntb a snažím se sem dát Mu , přes main.exe jsem sice ve hře byl, ale nebyl tam helper a ručně myš držet vážně nebudu :D

Could not connect to the Update server.

Díky za pomoc Crazywolf

Uživatelský avatar
janush
Příspěvky: 35
Registrován: pát dub 20, 2018 10:48 pm
Bydliště: Tábor

stř kvě 16, 2018 12:08 pm

Projed forum a postahuj ostatni patche cotam jsou
In Game Daffy :twisted:
Real Greedy :?:

Uživatelský avatar
SNiP
Příspěvky: 46
Registrován: stř dub 25, 2018 3:12 pm

stř kvě 16, 2018 12:29 pm

Taky jsem to nedavno rozjizdel na notasu. Tady mas ty patche:

https://uloz.to/tam/_yQTTtCpTGio5
(ten 10Mb prvni, ten mensi je po nem) ;)

Uživatelský avatar
Crazywolf
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 20, 2018 6:24 am

stř kvě 16, 2018 12:41 pm

díky za snahu ale pořád to nejde :/

Uživatelský avatar
SNiP
Příspěvky: 46
Registrován: stř dub 25, 2018 3:12 pm

stř kvě 16, 2018 12:50 pm

A nemas nahodou tenhle viewtopic.php?f=28&t=36 problem?

Uživatelský avatar
SNiP
Příspěvky: 46
Registrován: stř dub 25, 2018 3:12 pm

stř kvě 16, 2018 1:02 pm

Jeste kdyztak zkus promaznout / odinstalovat veskere MUcko (pokud napr. mas i nejake predchozi verze na tom notasu) a hodit tam tady klienta (staci jen rozbalit) a na nej nahrat postupne ty dva patche. Ja to takto rozjel na mem notasu s win10 a prekvapive bez problemu.

klient:
https://uloz.to/!zCxVvB0rvaCU/legendsmus9-rar

Uživatelský avatar
Crazywolf
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 20, 2018 6:24 am

stř kvě 16, 2018 1:16 pm

ano takhle to vypadá když tu zapnu přes main :)

Uživatelský avatar
SNiP
Příspěvky: 46
Registrován: stř dub 25, 2018 3:12 pm

stř kvě 16, 2018 1:35 pm

No mas tam navod co s tim delat.. to jsi zkousel?

Řešení 1: Odinstalujte aktuální ovladač videa Intel HD a stáhněte starší verzi.
Řešení 2: Klikněte pravým tlačítkem myši na pracovní plochu, otevřete grafické vlastnosti (Ovládací panely) a režim Vypnout / Vypnout 3D.
Pokud používáte NVIDIA, přejděte na kartu Nastavení programu, přidejte do seznamu seznamy main.exe a vypněte nastavení 3D odtud.
Řešení 3: Pokud máte v počítači jiný GPU, přepněte z Intel HD na vaši vyhrazenou grafickou kartu.

Uživatelský avatar
Marcus
Admin
Příspěvky: 159
Registrován: stř říj 25, 2017 5:20 am

stř kvě 16, 2018 4:14 pm

Crazywolf píše:
stř kvě 16, 2018 11:42 am
Zdravím , mám nový ntb a snažím se sem dát Mu , přes main.exe jsem sice ve hře byl, ale nebyl tam helper a ručně myš držet vážně nebudu :D

Could not connect to the Update server.

Díky za pomoc Crazywolf
ako grafiku máš?
„Najväčší úspech človeka nie je v tom, že nikdy nepadne, ale v tom, že vždy opäť vstane.“ – Konfucius

Uživatelský avatar
Zodiac
Příspěvky: 10
Registrován: úte kvě 01, 2018 10:43 am

stř kvě 16, 2018 5:26 pm

Ja prisel z prace nejak kolem 5 a slo se prihlasit pres launcher (vse bylo stazeno).
Tedka uz mi to taky nejde, musel jsem jit skrz "main"

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host